Skip to content

Kundcase

Hyper Feral

Visuell identitet

Thyr Björnson, en student vid Design Academy Eindhoven, behövde skapa en distinkt visuell identitet för sitt examensarbete inom B.F.A. Communication Design.

SIMON JOH kollaborerade med Thyr för att förstå kärnan i projektet och utvecklade ett unikt sans-serif typsnitt som var skräddarsytt för att passa Thyrs estetik och budskap. Det skapade typsnittet blev en konstnärlig förlängning av Thyrs kreativa identitet.

För att förstärka examensarbetets närvaro skapade SIMON JOH grafiska element och designade uppmärksamhetsskapande affischer. Dessa affischer fungerade inte bara som marknadsföringsmaterial utan också som konstnärliga uttryck för att väcka intresse för Thyrs projekt.

Den visuella identitet som SIMON JOH skapade blev en betydelsefull och minnesvärd representation av Thyrs arbete inom B.F.A. Communication Design. Det specialdesignade typsnittet och den genomtänkta grafiken gav examensarbetet en distinkt prägel och hjälpte till att väcka intresse och engagemang bland betraktarna. Presentationen av Thyrs projekt blev en framgångsrik manifestation av den visuella identiteten som skapats i samarbete med SIMON JOH.

hyperferal-2
hyperferal-3
hyperferal