Skip to content
idhammar_case@2x

Kundcase

Idhammar

Webbdesign
Hemsida

Idhammar, ledande inom underhålls- och tillgänglighetslösningar, stod inför utmaningen att göra sina utbildningar mer tillgängliga för kunderna. De ville skapa en användarvänlig webbsida där kunder enkelt kunde utforska och boka olika utbildningsmöjligheter.

För att möta den här utmaningen tog Idhammar hjälp av SIMON JOH. Vi förstod behovet av att skapa en responsiv och intuitiv webbplats för att göra bokningsprocessen smidig och effektiv för användarna.

Genom noggranna diskussioner och samarbete med Idhammars team utvecklade vi en helt ny webbsida för Idhammar.se. Fokus låg på att göra utbildningsinformationen lättillgänglig och erbjuda en sömlös bokningsupplevelse för besökarna.

Vi implementerade en ren och användarvänlig design i WordPress, vilket möjliggjorde enkel navigering på webbplatsen. Besökarna kunde snabbt hitta relevant information om olika utbildningar.

En central del av den nya WordPress-webbplatsen var att integrera en smidig bokningsfunktionalitet. Besökare kunde nu välja önskad utbildning, se tillgängliga datum och direkt boka sina platser online.

Vi säkerställde att WordPress-webbplatsen var responsiv, vilket innebar att den fungerade sömlöst på olika enheter, från datorer till mobiler och surfplattor.

Genom att använda WordPress hade Idhammar möjlighet att enkelt uppdatera och anpassa informationen om utbildningar, vilket gjorde det enkelt att hålla webbplatsen aktuell.

Vi genomförde en framstående implementering av designen i WordPress, vilket möjliggjorde enkel hantering och uppdatering av webbplatsinnehållet för Idhammar. Plattformen gav också flexibilitet för framtida tillägg och förbättringar.

id-1@2x-100