Skip to content
ivisbytryckeri@2x

Kundcase

iVisbyTryckeri

Visuell identitet
Varumärkesstrategi
Hemsida

iVisby Tryckeri, Gotlands största tryckeri, stod inför utmaningen att modernisera sin digitala närvaro. Samtidigt ville de behålla den starka igenkänningsfaktorn från sin orangea färg och logotyp.

SIMON JOH Design Studio togs in för att uppdatera iVisby Tryckeris visuella identitet och skapa en ny webbplattform. Formerna gjordes mjukare och mer folkliga för att ge varumärket en modern och vänlig känsla.

Webbplattformen byggdes i WordPress för att säkerställa en lättnavigerad, lättunderhållen och responsiv upplevelse. Betoningen låg på att göra det enkelt för besökare att begära offerter och utforska iVisby Tryckeris breda utbud.

Den nya webbplatsen har transformerat iVisby Tryckeris digitala närvaro. Besökare möts nu av en modern och lockande design som är lättnavigerad. Den förbättrade strukturen underlättar för användare att begära offerter och utforska tryckeriets tjänster.

Den visuella identiteten, baserad på den tidigare igenkännliga orangea färgen, har fått en ny livfullhet och charm med mjukare former. Logotypen har förnyats för att matcha den moderniserade känslan utan att förlora den ursprungliga igenkänningsfaktorn.

iVisby Tryckeri har nu en webbplats och visuell identitet som inte bara representerar deras historia och arv utan också positionerar dem som en modern och tillgänglig partner inom tryckeribranschen.

ivisby2
ivisby
1
Almedalsveckan-2022_2-1497x1536
23-MacBook Pro Mockups kopiera-min
4