Skip to content
taggla_1

Kundcase

Taggla

Visuell identitet
Varumärkesstrategi
Illustrationer
E-handelsplattform

Taggla, en e-handelsplattform specialiserad på namnlappar, väggdekorer, mätstickor med mera, strävade efter att skapa en visuell identitet som var både barnvänlig och förankrad i Gotlands kultur. Illustrationerna skulle vara kopplade till barn och samtidigt ge en lokal känsla. SIMON JOH skulle också skapa en e-handelsplattform där barn och föräldrar kunde skapa sina egna namnlappar med hjälp av barnvänliga motiv.

SIMON JOH omfamnade utmaningen att förena barnvänlighet och lokal känsla i Tagglas varumärke. 

I samarbete med Taggla skapade SIMON JOH en visuell identitet som var lekfull och barnvänlig samtidigt som den reflekterade Gotlands charm. Snälla men färgglada paletter och lekfulla typsnitt infunderades med subtila element som anknyter till Gotlands natur.

SIMON JOH designade barnvänliga illustrationer som blev centrala motiv på namnlapparna. Dessa motiv inkluderade lekfulla djur, fantasifulla figurer och andra element som väcker kreativitet och glädje hos barn. 

För att skapa en interaktiv upplevelse för familjer utvecklade SIMON JOH en e-handelsplattform där föräldrarna kunde skapa sina egna namnlappar. Den användarvänliga plattformen integrerade barnvänliga motiv, vilket skapade en rolig och minnesvärd upplevelse för varje kund.

taggla_6
taggla_3
taggla_4
taggla_8
taggla_3
taggla_5
taggla_7
taggla_4
taggla_2
taggla_5
taggla_2
Namnlappar_3-1024x1024
2@2x
Minilappar
11@2x
10@2x
taggla_1@3x-100